31 iulie 2011

Dor de liniste


Am început să scriu din inimă , din adâncul fiinţei mele 
    Îţi simt sângele in mine , ochii in minte , amprenta pălmilor tale pe sufletul meu . Mi-e de ajuns. N-am vrut să trec mai departe , să cer mai mult pentru că n-am ştiut niciodată să mă comport frumos cu iubirea cuiva . Am uitat cum e să nu mai ştii de nimic , cum e să nu îţi mai pară rău după persoanele care ţi-au făcut atât de mult rău. Aproape că mi-a intrat în reflex să cred în cineva . Sunt atât de inocentă  sau atât de proastă încât am încredere în visele altora  . De când a plecat ea , mi-am promis că nu voi mai crede în prietenii care promit multe . M-au marcat multe lucruri toată viaţa mea dar tot aceleaşi lucruri fără minte fac, încă sunt condusă de instinct şi de sentimente iar asta îmi face prea mult rău. Îmi doresc să fiu iubită aşa cum iubesc şi de cei pe care îi protejez , de cei cărora nu le vreau decât binele.
    Şi ştiu că nu voi schimba niciodată lumea , că răutătatea va persista continuu , că vor mai fi fiinţe ce vor şterge amintirile cu mine . N-aş şti să trăiesc mai singură de atât.
  

28 iulie 2011

Despre televizor



       Suntem de mici invatati ca televizorul ne mananca creierul , ne influenteaza si nu este deloc bun pentru ochi . Si totusi il vezi pe taica'tu stand ore intregi in fata TV-ului cu doua sau trei beri pe langa el , plus pachetul de tigari Carpati. ( n-am mai auzit de mult de tigarile astea! se mai fabrica?! ) Cum sa nu stai si tu langa el , cum sa nu fii "corupt" ? Pentru ce sa te duci sa iti faci temele cand Maruta vorbeste despre Senzuala care se freca in parc, pe banca , de bijuteria unui mos burtos ? Lasa ca invata altii , ca si asa ti-au zis ca nu iti trebuie scoala , ca daca o ai pe aia a vietii esti super ok ! Super ok pentru maturatori sau oameni de servici ! Si nici acolo , pentru ca din pacate la modul in care zboara Romania va trebui facultate pentru a sti sa maturi strazile !
        Urasc reclamele mai mult ca televizorul ! E aiurea sa fii la masa cu parintii tai , sa mananci mancare ca la mama acasa si deodata se aude un zgomot ca si cum ai avea diaree si n-ai mai ajuns la baie , urmat de un : " ia un Smecta! " Insa nimic nu intrece reclama aceea tampita cu turistul care vine in Romania si are nevoie la toaleta dar nu are timp sa plateasca , cum facem toti cand suntem in vizita  ( un mod interesant de a scoate bani de la noi cand nu ne mai putem tine ! destept Guvern ! ) si se arunca intr-un colt de isi da drumul acolo, in splendoarea camerei de filmat. In momentul urmator ti se apleaca , nu mai vrei mancare , nici macar apa . Vrei doar sa inchizi televizorul ! O reactie destul de explicita, avand in vedere ca mancarea ta s-a impleticit cu mancarea lui deja digerata.
        Alta prostie legata de aceasta minunata inventie e ca la Stiri mereu vezi babe violate (sadic) , copii inecati din cauza ca au vrut sa faca o baie ( cum ramane cu poluarea , cu pestii , cu algele ?! ) si adolescenti fugiti de acasa ( din cauza iubitului , a parintilor , a notei la mate , a iubirii interzise , curiozitatii etc ) . Nu iti mai poate tihni o dupa-amiaza in casa , cu niste pop-corn asteptand un film bun care apare de obicei dupa ca iti sare inima din piept de fiecare data cand vezi un autocar rasturnat gandindu-te daca toti sunt bine, acasa. Stiu ca sunt rea , a dracu` sau chestii din astea , pentru ca mi s-au mai spus dar la Stiri n-ar trebui sa fie lucruri interesante , nu motive de infarct!? 
      Singurul lucru bun pe care il apreciez la acel patrat care arata imagini sunt desenele animate! Sunt simple , cu un fir concis , toate se termina cu bine . Eu , care traiesc in realitatea dura din ziua de azi , inteleg desenele ca un univers paralel . Insa , copii nostri cum percep un baiat care se transforma in mii de uratenii si are super puteri !? Cum sa ii spun ca " nu mami , nu ai puteri speciale " cand incearca sa ma vrajeasca sa ii mai cumpar o jucarie !? ( nu, n-am copil ! dar daca as avea .... off ) Cum ar fi sa te trezesti intr-o dimineata ca vine copilul tau la masa si iti zice sec : " nu vreau aparat dentar pentru ca imi va face viata un cosmar cum ii face lui Sharon ! te rooooooooooooooooog ! " , dupa ce te-ai chinuit sa il faci sa inteleaga ca pentru a fi o fata frumoasa  cand va creste are nevoie de dinti , ca baietii se feresc de fetele cu dintii strambi ?!
        Pentru mine televizorul nu e decat un motiv de a incepe o dieta. Cand vezi toate femeile alea ingrozitor de slabe , inecate in bani si parfumuri dar proaste de n-au voie sa deschida gura  , cand vezi cum altii se scapa pe ei asurzitor si groaznic de zgomotos de iti piere pofta de mancare ajungi sa spui ca mine : " sa deschidem  calculatoruuul... ! "
       

26 iulie 2011

Rugaminte..




   Nu mă pune să te aştept. E singurul lucru pe care nu l-am învăţat , pe care n-am vrut să îl învăţ pentru că doare prea tare să aştepţi degeaba. Atât de multă speranţa în aşa de puţin timp . Te uit mereu acolo înăuntru chiar de-mi faci rău . Nu vreau să te scot din mine , din sângele meu decât atunci când te voi considera mizerabil de el , când sufletul îmi va fi repulsată iubirea pentru tine şi când te voi privi ca un om simplu , un necunoscut. 
 

25 iulie 2011

Giveaway cu carti ! Logic , nu ? :)


Un nou giveaway... m-am cam obişnuit cu aceste mici concursuri pentru că mi se par incitante cu toate că niciodată nu câştig şi pentru că mă ţin cu sufletul la gură până la dezvăluirea câştigătorului ( asta încluzând adrenalina , nerăbdarea şi toate alea. ) . Păi dacă vreţi să vă înscrieţi o puteţi face pe World of Books unde Em împreună cu Libris ne oferă acest nou giveaway ! Well , succes tuturor !

23 iulie 2011

Pentru Pumpkin Pie !!



Acest video este special pentru Pumpkin Pie  ! Nu pentru ca ar face aluzie la ea sau asa ceva , ci pentru ca pur si simplu sper sa o amuze. Cum m-am gandit sa i-o "dedic" ei ?! Pai , pe blogul ei sunt niste videoclipuri destul de amuzante si cand l-am vazut pe asta primul lucru la care m-am gandit a fost ea. Eu am ras , am facut glume , m-am speriat , am orbit , mi-am revenit si acum vi-l impartasesc si voua !! Sper sa va amuze !

Si pentru ca se numeste Larisa , are 19 ani si ii plac calatoriile poate ma voi gandi sa fac un casting cu numele : Caut prieten si nu gasesc!! :))

21 iulie 2011

Leapşă de la Monica

 
 
Un cuvant de inceput
Aloha!
My name is…
Mademoiselle
Cand v-ati nascut?
într-o zi ploioasă
Data, ora, ziua, luna si anul completarii oracolului
22 iulie 2011 , 1:03
Ce personaje din desene va plac?
Tom şi Jerry , Louie şi Johnny Bravo
Dar flori?
orhideele şi trandafirii albi
Va plac cartile?
da
Ce cântareţi(ete) vă plac?
Jessie J , Mariah Carey , Alicia Keys , Leona Lewis , Beyonce , Billy Joel , Bon Jovi şi mulţi alţi..
Dar actori?
Jennifer Love Hewitt, Taylor Momsen şi Leighton Meester
Ce tari va plac?
Franţa, Elveţia , Grecia şi Turcia.
Pe cine iubiti?
pe el, oaza mea de inspiraţie.
Ce este baiatul?
cel fără de care noi femeile nu am putea supravieţui
Dar fata?
ceva complicat
V-ati plimbat vreodata cu ea(el)?
întrebarea asta e stupidă . e mereu cu mine , peste tot.
Ce vrei sa deveniti?
scriitoare. ( avocată , consilier juridic. )
Vreti sa mai continuam cu intrebarile?
ăăăă...
Ce este prietenia dupa dvs.?
deocamdata este un nimic dureros, pe viitor.. o acţiune ce va necesita multa atenţie şi grijă
Dar iubirea?
legătura mea şi a lui , indestructibilă şi specială
Aveti prieteni?
nu cred în ei , deci..
Ce este sarutul?
un document strict-secret
 
Leapşa este primită de la Monica , dar puţin modificată ! Aceasta este trimisă către Ioanide , Sayuuki şi Pinky girl !

20 iulie 2011

Neaşteptat


M-am uitat înăuntru şi n-am vazut nimic dubios
Erau doar paşii mei înecaţi în pământul noroios
şi atât .
Am văzut amintiri ca înainte de o moarte
Şi le-am retrăit cu intensitate pe toate , fără păcate
fără regrete.
Fără nici măcar un pic de bun simţ am abuzat
De vise , de zâmbete şi chiar şi de parfumul epuizat
de pe noptieră.
Te-am simţit în mine , ca prima dată
şi , dupa lungi clipe te-am zărit prin oglinda mată
Mă aşteptai .
Ştiai că sunt acolo şi că încă îţi mai caut rămăşiţile
printre toate cărţile citite şi  printre sticle
şi n-ai făcut nimic .
Mi-ai luat sufletul , iar , doar cu o privire
ca să îl omori ironic prin strivire
fără milă.

P.S. Giveaway cu ocazia împlinirii a doi ani de creaţie pe blogul lui Geo , adică pe Beware of you ! Giveaway-ul ţine până pe 28 iulie aşa că grăbiţi-vă !

19 iulie 2011

Despre mine sau despre încrederea în sine


        Dacă mă pui să îţi vorbesc despre iubire , despre ură , despre el sau despre răsărit , nu mi-ar ajunge timpul din clepsidra pe care o ţii pe noptieră , primită probabil cadou de la cineva neinspirat. Despre mine n-am putut niciodată să vorbesc cu nonşalanţă , să spun că sunt imperfectă. Mai imperfectă decât poţi crede.  Am păstrat aparenţele deşi orice purtător de coloană vertebrală ştie că în majoritatea cazurilor aparenţele se dovedesc a fi doar aparenţe. Nu ştiu dacă am fost oprită vreodată să mă afirm , să ridic mâna spre cer în semn de speranţă . Vorbesc despre speranţă , deşi am motivele mele să nu o agreez , pentru că am fost informată că mereu trăim cu ea fie că vrem , fie că nu , fie că ştim , fie că nu . Mă iubesc pentru ceea ce sunt , pentru că totul e vag şi întunecat dacă nu te regăseşti şi nu ai încredere în tine . Mă iubesc , nu ţin la mine , nu mă protejez exagerat şi nu am grijă de tenul sau de mâinile mele . Pur şi simplu îmi iubesc sufletul , inima şi sentimentele.  Da , am defecte , o grămadă dar m-am obişnuit cu ele . Am încetat de mult să mă consider cel mai mic om de pe pământ , deşi la înălţimea mea ar fi fost un pleonasm , iar asta m-a ajutat să trec peste dezamăgiri mult mai uşor.  N-am regrete , sunt la început de drum , am timp să îmi fac idei , probleme sau să îmi pun întrebări esenţiale precum de ce trebuie să pierdem ceva ca să realizăm că este important. Deocamdată , reuşesc lejer să vorbesc despre el , ca o oază a imaginaţiei mele , dar şi despre ea , ca o amintire dureroasă .
      Am mii de defecte . Mă trezesc târziu , mă culc târziu , mănânc ciocolată , ignor sfaturile pe care le consider că nu sunt destul de bune , vorbesc mult , am un râs zgomotos ( de care te poţi îndrăgosti uşor , dar pe care ajungi să îl urăşti cu timpul pentru că devine ironic ) , n-am prieteni  , urăsc şi mint ( nu contează scopul ? ) . Aşa cum el mă iubeşte de atât de mult timp , aşa mă iubesc şi eu , deşi iubirea mea e mai recentă.
    Nu mă întreba niciodată de ce fac un lucru , pentru că îmi urmez sentimentele de cele mai multe ori şi uneori chiar îmi iese. Nu sunt o persoană calculată care să îşi aranjeze gândurile , chiar dacă la decizii importante asta ar trebui să fac . Mă iubesc aşa cum sunt dar urăsc persoanele care mă îndeamna sa fiu eu , iar după mă judecă aspru.
      Sunt cine vreau să fiu , când vreau să fiu şi cum vreau să fiu !
                         
Piesa zilei :  Alexander Rybak- "OAH"  

Declaraţie de dragoste




   Dragostea  se măsoară în clipe frumoase, în sentimente ascunse , în flirturi inocente.  Iubitule , iubirea noastră se măsoară în vise, în cât de mult îţi simt lipsa când eşti plecat şi în miile de cuvinte şoptite la ureche.  Nu ştiu şi chiar de aş şti , probabil n-aş putea înţelege cum destinul a fost atât de darnic şi ne-a dat aceleaşi fobii şi aceleaşi hobby-uri . Tu , iubitule , eşti motivul pentru care cerul plânge iar eu sunt umbrela ta uitată pe şifonier mai de mult , dar pe care acum o porţi cu tine oriunde. Cu mine te simţi în siguranţă şi mi-aş dori să nu fiu mai mult decât locul tău de refugiu . Ştiu că sunt mai mult dar e plăcut să cred că ai nevoie de mine , că fără mine ai fi agitat şi nervos , exact ca mine fără ciocolată sau fără tine. Sunt mândră de noi.  „ Îţi mulţumesc că exişti ” ţi-au spus multe , ştiu , aşa că eu nu îţi mulţumesc decât pentru că eşti raza mea de lumină.

18 iulie 2011

Confesiuni I





Am nevoie de umărul unei prietene adevărate.

14 iulie 2011

Copil de ate..







 E trist , doare.
Doare cu ardoare
Ma intreb : m-ai uitat? 
De ce mi-e sufletul , inca agitat... ? 
N-ar trebui sa ma gandesc la tine 
Dar aminterea rascoleste in mine 
Totul. 
Si , dupa momente lungi de meditatie , imi aduc aminte ca ai scos inima din mine si ai calcat-o in picioare, copil de ate. 

13 iulie 2011

Awsomeee!!




 Prima leapşă  se numeste : "Ce cărţi o să citiţi în această vară?"

 Hmm , sincer nu aveam nimic în programul de a citi. Deocamdată caut timp să pot citi " Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război " de Camil Petrescu , pe care am furat-o de la el . Vara asta aş vrea să mai citesc :
 
 1. "Unsprezece minute" de Paulo Coelho , pentru că ador felul de a scrie a acestui scriitor şi pentru că i-am savurat multe cărţi până acum .
 2. "Pânză de păianjen " de Cella Serghi , pentru că mi se pare foarte interesantă după ce am citit nişte citate din această carte.
 3. "Românul adolescentului miop " de Mircea Eliade , pentru că am auzit foarte multe lucruri de bine despre această carte şi sunt curioasă.
 4. Tot pentru această perioadă caut nişte cărţi în engleză de tipul " Dear John " .
 
 Hmm , ştiu sunt foarte puţine însă la modul în care sunt eu , voi citi şi  cărţi pe care nu le-am planificat . Pentru că atunci când intru într-o bibliotecă sunt doborâtă de emoţii şi aleg cărţi care mi se par interesante dar despre care nu ştiu absolut nimic . 

 A doua leapşă nu are un nume . Ceea ce trebuie să fac este să înşir 4 lucruri care le detest la oameni . Nu îmi  va fi greu pentru că iubesc oamenii pentru ceea ce sunt, ce simt dar sunt înconjurată de defectele altora pe care nu le suport . Deci , nu-mi plac oamenii care :
 
 1. Nu ştiu să păstreze un secret  
 
          Mi s-a întâmplat să nu am cu adevărat o ( "cea mai bună" ) prietenă , astfel că multe din secretele mele au ajuns să fie ştiute şi de persoane care nu trebuia să le ştie. Hm , mi se pare o lipsă de respect şi o dovadă de proastă educaţie !
 
 2. Mănâncă cu gura deschisă  
 
         Imaginează-ţi : eşti la o terasă cu un băiat pe care l-ai întâlnit recent dar pe care îl cunoşti din grădiniţă. Începeţi să depanaţi amintiri , fluturaşii zboară prin stomacul tău , poate şi prin al lui . Comandaţi ceva de mâncare, o pizza de exemplu. În timp ce vine mâncarea , vorbiţi de cât de frumoasă ai devenit şi de cât de matur gândeşte el. Ba chiar eşti uimită că l-ai mai recunoscut. Ok, totul bine şi frumos. Vine şi pizza, după jumătate de oră de aşteptat . Îl vezi cum bagă mâncarea în gură egoist şi acelaşi lucru faci şi tu. Din neatenţie te uiţi la el , iar atunci tot farmecul dispare. Îi vezi amigdalele înecate în salamul din pizza , dinţi înroşiţi de sosul dulce şi limba decorată cu bucăţi de ciuperci. Îţi piere şi pofta de mâncare şi tot ! Nu ?
 
 3. Bârfesc mai mult de cât trebuie
 
      Toţi bârfim , oricât de sfinţi ne credem. De la ce bine îi stă părul până la cu cine s-a mai culcat aia , bârfa cu măsură este acceptată . Însă , când vezi că nu mai asta faci de dimineaţă până seară , având ca amică o pungă de seminţe şi bancă din faţă blocului ...ei , nu mai e bine !
 
 4. ( şi ultimul punct ! ) Se bagă în viaţa mea cu bocancii şi aşteaptă respect.
   
     Ceva de spus despre asta? Hmmm , accept sfaturi în legătură cu vreo problemă de a mea dar să iei decizii în locul meu şi să mă obligi să fac cum spui tu nu prea merge.
 
 
 Cam atât cu lepşele primite de la Monica, C.L.M . Iti multumesc mult !  . Ambele sunt trimise către toţi care vor să o preia !
 
P.S. Sunt superextramega fericită pentru că am intrat la liceul care am vrut  ! Aş face un discurs dar nu sunt în măsură . Ar fi prea exagerat să încep să spun că îi mulţumesc mamei că m-a crescut....etc :) Well , cum zice scumpa Sayuuki , happinesssss :)


11 iulie 2011

frozen



      Sunt gata sa zbor , sa te simt in sangele meu mai mult ca oricand . N-am nevoie de sperante , ti-am zis ca le urasc pentru ca rezista mai mult in inima,mintea,corpul tau decat mine. Am nevoie de ceea ce se cheama "sarutul de adio " , doar ca sa-mi dau seama ca tu esti cel pe care il vreau .. ca nu esti doar un vis anapoda, cu radacini in inima mea . Iubitule, ti-am mai vorbit despre noi inceputuri ? 

      Cat de greu e sa astepti sa te sune dupa orele petrecute impreuna pentru prima oara. Iti spui ca nu a fost sa fie , iti ridici pachetul de pe masa si tragi egoist din tigara slim . N-ai fost invatata sa astepti , tu , care i-ai avut pe toti pe care i-ai vrut , fara ca macar sa schitezi un zambet . Tu , care calca pe cadavre pentru a-si atinge scopul , esti acum cea care sta cu inima nelinistita gandindu-se la mii si mii de motive si intrebari . Poate nu ti-a stat parul bine, poate aveai ceva intre dinti , poate l-ai calcat pe picior in timpul dansului sau poate pur si simplu nu te-a placut. Nu,  nu se poate . Ai avut mii de suflete in mainile tale , mii de vieti carora le-ai indus o depresie majora . Nu ar avea cum sa nu te placa , cu toate buclele tale nedefinite , rosiatice , rebele. Si totusi , acum astepti . Ai terminat tigara , te ridici si te duci spre oglinda din baie , sperand sa iti gasesti defecte . Ai stat minute in sir , dar nu ti-ai gasit defecte majore. Ai un ten frumos , curat , ochi verzi sclipitori , bucle lungi , sprancene perfecte , dinti albi , rosul de pe buze inca e accentuat , umerii aliniati asimetric , nas indraznet , barbie ascutita si sublim pusa in armonie cu forma fetei. Esti frumoasa, o stii si te-ai folosit de asta toata viata ta. Uite , acum , in momentul in care iti dai seama inca o data ca esti facuta cu perfectiunea unui sculptor batran , n-ai pe nimeni alaturi . Esti singura pentru ca i-ai respins pe toti cei care si-ar fi dat totul pentru tine , pentru un simplu gest de iubire , de admiratie, de respect ...pentru orice de la tine, orice.  Ai calcat toata viata ta peste suflete ce nu-si doreau decat iubire , care erau gata sa te iubesca enorm pana cand ai fi devenit o femeie batrana , pana cand frumusetea ta nu ar mai fi fost atat de perfecta. 
     Ai revenit langa telefon , dupa prea mult timp in fata oglinzii . Nu te-a cautat , chiar daca au trecut cateva zile bune. Frumusetea ta nu l-a impresionat. Acum esti stearsa , lacrimile ti-au lasat urme pe chip , urme de rimel scump . El ti-a vazut splendoarea , dar a fost uimit de cat de usor vorbesti despre lucruri greu de imaginat , de cat de mult iti lipseste caldura inimii . Ai pierdut din nou , G. , ai pierdut uitandu-te undeva departe. Acum nu mai esti tu cea care zambeste malefic , dupa o crima , ci victima tragediei din corpul tau . Cat de trist e sa traiesti fara inima...

P.S. Vreau sa stiu povesti de iubire. Ai iubit vreodata ? Cum , cand ? Nu va sfiiti .. Secretele voastre vor fi in siguranta ! Inca iubesti ? Ce inseamna iubirea ? 

10 iulie 2011

Fericire



    Am condus pe drumul asta de atâtea ori ...dar mi se termină combustibilul  de fiecare dată brusc .  Acum, învăţ să sper din nou cu toate că te iubesc de mii de ore. Pe mine mă face fericită viaţa şi gustul ei .   Poate şi soarele şi marea. 

9 iulie 2011

Refugiu


    Te-am asteptat in gara , mult si timpul parca trecea altfel decat de obicei... mai incet, mai lin, mai apasator. Simteam cum sangele imi picura printre valve si ii auzeam zgomotul ciocnirii de peretii aortei .Timpul nu inceta sa ma sugrume cu acele lui , ca pe un cadran imens , fortandu-ma sa joc cel mai urat si nefinisat ritm . Pentru o secunda functiile vitale mi s-au oprit iar ochii mi-au izbucnit in lacrimi .  Era ca si cum ploaia si-ar fi oprit stropii inainte ca acestia sa se izbeasca mortal de pamant. Iar eu eram linia de frontiera intre tine si dragostea ta . 
     Vroiai totul din mine iar eu , vroiam sa fiu doar a ta . Te-ai apropiat incet , calcandu-mi pe pacate si ai micsorat distanta dintre noi, devenind aproape milimetrica . Iti simteam rasuflarea .  Ma priveai intens , ochii tai de cafea m-au sufocat. Clipeam sacadat, un pic  timid . Atunci .. in mijlocul garii pustii, fara trenuri , m-ai sarutat altfel. Treceau prin noi sentimente vechi , aruncate in cutii ascunse prin tine. Buzele ni s-au lipit proeminent , corpul meu neincetand sa tremure. 
      Te-ai oprit brusc . M-ai privit in ochi adanc, pana in suflet . Ai zambet strengaresc , cuprins de tot misterul fardat pe fata mea . 
      " Esti frumoasa ! "

7 iulie 2011

Nu vreau sa traiesc pe luna



Cea mai mare frica a mea e de singuratate de cand ma stiu
...si de paianjeni .


A ta ? 

P.S. Un nou giveaway , insa in alt gen ! :) Tineti-mi pumnii ... ! Detalii aici..  http://suntunika.blogspot.com/2011/07/my-first-giveaway.html

6 iulie 2011

lacrimi de vaduva iubita



Iubitule ,

        M-am pierdut de multe ori in tine si am inceput sa tip in nestire , uitand ca tu esti casa mea , ca toate sentimentele mele sunt pentru tine , de la dragoste la ura , de la ura iar la dragoste si tot asa. N-ai inteles niciodata cat de multe lucruri ne sustin iubirea . Impartim aceeasi gura , acelasi suflet , aceeasi privire , acelasi gust, acelasi miros ...ca niste siamezi . Imi impart pana si inima cu tine .
  Am alunecat de atatea ori pe coastele tale si m-am ascuns intre vertebre , doar ca sa nu ma prinzi si sa ma scoti din tine pentru ca te incomodam . Ti-am provocat dureri fiind prea nestiutoare insa nu te-ai tratat. Ai preferat sa fiu eu medicamentul tau , chiar daca erai primul care il incerca . Iti cunosc toate secretele , toate colturile , toate fetele , toate zambetele . Stiu cand ai nevoie de mine , cand ramai fara aer din cauza buzelor mele si nu renunti . Ma chemi ori de cate ori te simti singur si ma tii in tine mult timp , pana vine alta si iti da speranta. Mereu cel mai mare inamic al meu a fost speranta , o urasc pentru ca ocupa mai mult loc in inima ta decat mine . Mi-ai spus ca sunt copilul tau si n-am sa uit . Pentru asta te voi vindeca ori de cate ori simti nevoia , indiferent ca inima ta este a mea sau a celeilalte.
    Sunt veninul tau . Sunt in sangele tau , inima de piatra .

                                                                                                                Cu drag , eu.

4 iulie 2011

Giveaway si amintiri !



      

        Stiu, stiu ,stiu . N-am mai intrat de prea mult timp aici si probabil ca imi simtiti lipsa [ sper :) ] . Oricum , pana dupa vineri -sambata nu voi mai putea intra pentru ca am niste probleme de rezolvat. Pana atunci vreau sa particip la un concurs si sper sa castig. Da, e un giveaway  cu carti ! :) Pentru detalii intrati pe  http://colors-imagination-books.blogspot.com/ , un blog care ma surprinde cu fiecare giveaway. Nu ezitati !! 

Ca sa nu ma uitati complet (10 aprilie 2011):

Toti suntem niste actori falsi pe scena vietii . "Fals " - cuvantul care ne descrie pana in maduva oaselor . Cu ochii inchisi pasim ciudat pe prima treapta. Orice ar fi nu dam inapoi pentru ca e prea tarziu , pentru ca suntem neinfricati si pentru ca ocazia de a juca un nou rol e de nepierdut . Traim lucruri care nu ne apartin , sentimente necunoscute , uitate chiar . Facem gesturi primitive , pe care le stim de mult timp dar care sunt atat de nestiute , neimportante. Privim increzatori spre viitor , ignorand prezentul mizerabil in care traim . Suntem intrebati " ce ai vrea sa devii cand o sa cresti mare ? " si incepem sa insiram zeci de meserii . Doar cei ca mine , " speciali " cum le zic eu , spun un singur lucru : as vrea sa devin un public . Da..un public . Nu unul banal , nestiutor ci unul zgomotos , neatent , bine " lucrat " . As vrea sa fiu un dulap de masti . Sa vii la mine si sa te intrebi ce vrei sa fii azi ; sa cauti in mine urmatorul tau rol . Dar astea sunt doar mici detalii nesemnificative .



Cand vom inceta sa dansam stingher , sa alunecam anapoda pe scena asta mare ? Cand ? Stiu eu , mai bine zis ei...atunci cand unul din noi va cadea din neatentie in primul rand iar toti isi vor indrepta privirea spre el . Dar oare atunci nu ne vom arunca singuri de pe scena vrand sa creem un nou brand in moda ?

Da , vreau raspunsuri .