25 aprilie 2011

Mi-e dor !

       Te-am cunoscut acum câţiva ani  , mă inhibai , mă făceai de multe ori să te urăsc . Ai devenit o obsesie  pentru mine , un copil pe care trebuia neapărat să îl cresc .  N-am făcut nimic bine , te-am răsfăţat şi nu ţi-a plăcut  , am fost ca un părinte care te stresează zilnic cu " ai grijă , sună-mă când ajungi , ce faci nu e bine " până ai devenit o rebelă , vorba aia orice pui zboară la un moment dat. Mi-aş fi dorit să petrec mai mult timp cu tine,  pentru că erai perfectă , erai prietena pe care niciodată nu-mi doream să o pierd. Acum nu voi începe să-mi înşir aici toate regretele şi să mă plâng aşa cum o făceam odinioară în faţă ta. Îţi mulţumesc pentru că mi-ai fost muză şi pentru că m-ai ajutat să trec de la un nivel la altul , chiar dacă nu mi-am dat seama . Poate că niciodată nu vom fi din nou aşa cum am fost sau poate că nici măcar nu o să ştii vreodată cât de mult îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Faptul că  unii sau alţii ne-au desenat mustăţi pe un tablou important , ne-a cam despărţit sau poate doar grija mea sufocantă te-a îndepărtat . Încă nu ştiu , pentru că am aşteptat mereu un răspuns deşi niciodată nu ţi-am pus acea întrebare. Ne făcusem visuri , ele încă există , îţi promit că nu le voi lăsa să plece . Mereu le vei găsi aici . Mi-e dor de Suguş-urile prin pauze , de glumele pe seama altora , de orele petrecute în şir într-o cameră cu B. , lălăindu-ne pe notele scoase de chitara ta , de zâmbetul tău  , de brăţări , de îmbrăţişări când aveam nevoie una de alta , de "hai pa ! nu uita de sictir.! " ... mi-e dor de tine .  Vreau să îţi spun Paşte fericit ! Acum un an pe vremea asta , râdeam de seara Învierii . Îţi promit că amintirile noastre vor fi mereu vii ! Îţi urez să fii fericită mereu şi să ajungi cel mai bun hairstylist !
 
 
 P.S. Când ai ceva preţios , ar fi bine să îl păstrezi... " fii atent să nu pierzi diamante în căutarea ta de pietricele"

17 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu cred. :)

    ce cred eu e ca uneori ar trebui sa ne rezolvam problemele pe moment si in intimitate , ca sa nu trebuiasca sa ne asumam pe urma cosecincele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-mi dau seama care ar fi diferenta intre pe moment , la cald , sau la rece . ar fi aceleasi sentimente doar ca tonul ar fi mai calm , sa spunem.

    cat despre consecinte , depinde cum vrem noi sa le tratam . Le putem foarte bine ignora sau putem suferi enorm.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Citind asta mi'am amintit de ciuperca si frunzele pe care le'ai avut de muuult de muuult pe blog ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Da.. n-am mai scris de mult de |ea| si probabil ca ti-au ramas si tie in memorie :). Imi aduc si eu aminte de ciuperca aceea maaare , in iarba . Ne cunoastem de atata timp , Ali .

    RăspundețiȘtergere
  8. si de-am tine minte tot timpul sfarsitul postarii tale.. dar mai mult ne distrage atentia cautarea continua, lacomia... sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoasa postare.
    Frumoase amintiri:)
    [Imi aduc si mie aminte de o prietena din trecut care-mi spunea "atatea fire de par cate ai in cap, atatia ani vom fi prietene" :)) Bine, acum am ajuns la concluzia ca trebuie sa fiu cheala rau dar ideea :).]
    Prietenia este un lucru frumos, o sansa unica de a fi si de a te forma pe tine, cea adevarata. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. # 29 decembrie

    daca ne-ar atrage atentia sufletul , probabil ca am starui mai mult iar cautarea continua nu ne-ar mai "surade".. asa-i , la teorie mai toti suntem buni dar la practica...

    # Ada
    Amintirile cu ea nu vor trece niciodata . Imi pare sincer rau pentru tot ce s-a intamplat dar acum nimeni si nimic nu mai poate schimba lucrurile.. Incep sa ma resemnez si poate ca asa va fi mai bine , nu stiu . Cert e ca am calcat pe un bec iar acum nu-l mai pot reface !

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. te voi ruga frumos sa dai dovada de putina inteligenta si sa ai grija la vocabular . nu te cunosc , nu ma cunosti deci ar trebui sa iti masori cuvintele

    RăspundețiȘtergere
  13. Daaa ... suntem batrane ;))
    app vezi ca m'am pierdut vechiul mail :( am altul :D
    apreciez ca inca imi spui "Ali", pare familiar >:d<

    RăspundețiȘtergere
  14. nu-ti pot spune altfel , nu pot si gata.
    si... astept sa-mi dai un mesaj sau sa ma bagi in lista noya .

    RăspundețiȘtergere
  15. damaturcut@blabla de aici te descurci si singura :*

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)