11 aprilie 2011

Punct.

16 comentarii:

  1. :((

    vreau ca toate creatiile sa apara din nou!


    le vreau inapoi!

    RăspundețiȘtergere
  2. scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!scrie!scrie!doar scrie ceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. E 01:45 iar eu astept sa scrii!


    Inca sper!


    Si astept!


    Sper degeaba?

    RăspundețiȘtergere
  4. WTF? Se pare că avem aici o maniacă rănită grav.
    Citeam blogul tău de ceva timp şi chiar îmi plăcea [damn it, too lazy to leave critics, though], nu văd de ce ai renunţa la el. Adică orice s-ar întâmpla, trebuie să te legi de ceva totuşi. Plus, blogul ăsta este spaţiul tău şi poţi publica aici orice vrei. Dacă ai spus măcar o vorbă, sunt sigură că este cineva care ţi-ar şi dat măcar un sfat. But still, it's your choice.
    Totuşi, you're too smart to evaporate just like this. Hope you come back to life, so we can still have someone with a brain and soul to listen to. <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate va fi un nou inceput. Pentru moment , sunt la capitolul " who Iam " . Imi pare sincer bine sa vad ca unii se mai intereseaza , cat despre ce si cum scriu ... well , mereu a fost alegerea mea .
    I don`t think it`s about how smart I am . Everything is about life and for a moment my life suck.
    Maniaca, e al doilea nume al meu b-).

    RăspundețiȘtergere
  6. nu inteleg.vad multe persoane care doresc sa-si inchida blogul din cauza unor cuvinte...ale nu stiu cui.zici ca ...cineva s-a pus pe traznai rautacioase,sa supere suflete frumoase..OH,sa vina si la mine cineva sa ma supere...dar cu ce?cu ceva rau,ce nu stiu inca?despre mine?hai ca-i culmea... Sunt tare curioasa sa observ acei oameni suparati, care supara suflete sprintene.

    RăspundețiȘtergere
  7. Luuume, lăsaţi-o în pace. Unii aleg să marcheze o schimbare sau un nou capitol din viaţă prin lucruri de genul ăsta.
    Eu îţi respect alegerea şi îţi mulţumesc că mi-ai comentat pe blog >:D<. Sper că e bine ce faci şi sper că orice problemă sau impas vei avea să te descurci şi să alegi cum trebuie.
    Acuuum, aş vrea să te rog două lucruri : îmi dai şi mie id-ul tău de mess ;;)? Pur şi simplu aş vrea să vorbim, dacă şi tu vrei să mai cunoşti lume than i can't waaait.
    Şi încă o rugăminte...te rog eu mult să faci ceva cu vocea Selenei Gomez şi să nu o mai aud [poţi să te duci pe site-ul de pe care ai făcut playlist-ul, să dai edit şi există acolo o opţiune ceva de genul "turn on/off autoplay" i'm sure you can find it ;)]. Eu pur şi simplu urăsc generaţia asta falsă Disney; cântecul e frumos şi-l ştiu, dar pur şi simplu nu-mi imaginez că Selena e o persoană atâât de deşteaptă încât să simtă cum trebuie cântecul ăsta. E doar o părere, sper să nu te superi şi e alegerea ta.

    Hope you will be fine and remember that you gotta be you, no matter how many of you there is. Huugs >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Toteu

    Suflete frumoase n-au decat preotii si asta cu exceptii. Nu cred ca vrei sa vina cineva sa te supere. In fond, nu am zis ca nu voi mai scrie. Am spus ca deocamdata iau o pauza de cateva zile si poate voi veni cu un look nou , cu o idee noua sau cu un caracter nou . Cine stie !? Iti multumesc ca ai trecut pe aici .

    @ Ea , nu mai spera. Viseaza doar!

    @Sayuuki , a fost o placere sa-ti comentez pe blog pentru ca mi-am propus sa fac asta de mult dar niciodata nu prea aveam timp . Cat despre Selena Gomez. Imi place mesajul melodiei si e important ca simt eu . Oricum , playlist-ul va fi schimbat pe viitor. Incearca sa mai suporti putin , poate mai putin decat crezi . Ca sa nu-mi fac aici cunoscut id-ul mi-ar placea sa primesc un mesaj de la tine sau poate sa facem noi cumva si sa palavragim pe mess. :) Mi-ar placea sa mai vorbim ! Ai o atitudine pozitiva , de care sper sa ma molipsesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. suflet frumos are orice om...nu vreau sa il jignesc pe Cel de sus,si nici nu vad doar cum ai zis tu.ai intrebat vreodata vreun preot cu suflet frumos,daca vede suflete frumoase?
    nu vreau sa vina cineva sa ma supere,ci vreau sa-i observ vointa lui de a ma supara...caci nici in asta nu prea cred,dar stiu ca omul are vointa de a nu se supara.daca vad un om ce vrea sa ma supere...e usor de vazut ca de fapt, el vrea sa nu se supere el.
    daca te mai uiti odata la primele cuvinte din celalalt comentariu,ai sa vezi ca am scris intai:nu inteleg.si e adevarat,era doar o nelamurire...si intr-adevar,am vazut oameni ce isi inchid blogurile,am vazut cum isi schimba directile care ti-ar fi dat in cap cu ceva timp in urma daca le-ai fi spus:nu scrie o jumatate de pagina,nu te chinui sa strangi in cateva cuvinte,esentialul din suflet...caci ceva din lumea asta s-a schimbat brusc,doar pt ca tu sa pui un videoclip,tacere sau sa inchizi blogul.scuza-ma dar eu nu cred in aceste alegeri de perspective.
    mai citeste o data primul comentariu al meu,si ai sa vezi ca nu te judec pe tine,nu fac calcule pe pielea ta si nu judec nici pe acei oameni ce supara natura,sufletele...nici nu cred in aceasta suparare-e altceva dincolo de cuvintele oamenilor.e altceva...sursa(e abstact,stiu) din care omul acela isi extrage inspiratia de a pune un videoclip,o tacere sau o absenta.e clar ca nu conteaza prea mult forma...ci altceva ce te-a adus sa vezi forma.
    asa ca...am cam lungit-o...comentariul meu era doar o nelamurire,care am continuat-o si pe blogul meu.nu prea a contat pt mine ca te faceam partasa nelamuririi mele...nici nu am stat pe ganduri cand am scris comentariul.era un gest spontan,fata de ceea ce simteam la vederea unor oameni care nu se simtisera prea bine in ultimul timp.cuvintele acelea mi le-am adresat mie...si tu le-ai citit...pt ca eu le-am scris,etc.:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt multe persoane care vor sa-si inchida blogul doar pentru ca asa le-a venit lor. La mine nu a fost asa . Eu pur si simplu am avut un moment de rascruce si mi l-am exprimat prin luarea unei pauze si prin stergerea unei parti din trecut. Daca tu mi-ai scris , eu ti-am raspuns . Am luat-o ca pe un mesaj din partea ta . Nu prea cred in preoti ce-i drept, asa ca nici nu ma prea intereseaza notiunea de "suflet frumos ". Sufletul e ceva invizibil iar in ziua de azi suntem toti pe sistemul " nu cred pana nu vad". Desi , uneori , cred in El si simt ca doar El ma poate ajuta. Nu stiu daca o face de fiecare data ...poate in subconstient ma gandesc ca cineva ma ajuta . Nu stiu... Oricum , iti multumesc mult ca ai stat la "taclale" . Te mai astept si pe viitor. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)