7 iunie 2011

De ce o iubesti ?

       Te gândeşti la ea mereu . Te întrebi de ce se comportă aşa , de ce s-a schimbat şi de ce o mai iubeşti.. Îţi revii repede când îţi aduci aminte că o iubeşti pentru toate miile de " te iubesc" adunate într-un an şi câteva zeci de săptămâni , pentru toate zâmbetele pe care ţi le-a adus pe faţă şi pentru toate serile în care nu puteai să adormi până nu îi auzeai vocea . O iubeşti pentru că îi simţi mereu mirosul în pielea ta şi pentru că ea e tot ce ai tu mai bun în tine...

7 comentarii:

 1. o iubesti pentru ca e ea si nu e altcineva..:-??

  RăspundețiȘtergere
 2. De ce o iubeşti?
  Pentru că o iubeşti.
  Pentru că între voi e acea legătură care vă face indubitabil şi fără îndoială obsedaţi unul de celălat. Şi nu obsesia d'aia obsesivă.

  Vorbeam azi cu soaţă'mea [din nou]: "Deci eu înţeleg că tu n-ai fi stat cu el dacă nu era o legătură între voi." "Adică era ceva...n-ai tu cum să înţelegi, numai eu ştiu."

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Sayuuki
  Acum nu ma mai simt in stare sa vorbesc despre dragoste dar ai dreptate , ea exista si ne face sa fim obsedati unul de altul . Pana cand unul se hotaraste sa nu mai viseze. Pacat ! Multumesc de comentariu ! Interesanta sotia asta a ta !

  RăspundețiȘtergere
 4. Mai conteaza de ce o iubesti :)) conteaza doar ca o iubesti! Si daca chiar vrei un motiv, sa zicem ca o iubesti pentru ceea ce esti tu cand esti cu ea :)

  PS: id meu: costache_lavinia_monica

  Te pup:D

  RăspundețiȘtergere
 5. imi place cum arata blogul acum
  e foarte frumos:)

  RăspundețiȘtergere
 6. @ C.L.M
  conteaza de ce o iubesti .. eu asa cred.

  @ 29 decembrie
  multumesc mult...ma face sa fiu mai buna !

  RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)