7 iunie 2011

De ce o iubesti ?

       Te gândeşti la ea mereu . Te întrebi de ce se comportă aşa , de ce s-a schimbat şi de ce o mai iubeşti.. Îţi revii repede când îţi aduci aminte că o iubeşti pentru toate miile de " te iubesc" adunate într-un an şi câteva zeci de săptămâni , pentru toate zâmbetele pe care ţi le-a adus pe faţă şi pentru toate serile în care nu puteai să adormi până nu îi auzeai vocea . O iubeşti pentru că îi simţi mereu mirosul în pielea ta şi pentru că ea e tot ce ai tu mai bun în tine...

7 comentarii:

  1. o iubesti pentru ca e ea si nu e altcineva..:-??

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce o iubeşti?
    Pentru că o iubeşti.
    Pentru că între voi e acea legătură care vă face indubitabil şi fără îndoială obsedaţi unul de celălat. Şi nu obsesia d'aia obsesivă.

    Vorbeam azi cu soaţă'mea [din nou]: "Deci eu înţeleg că tu n-ai fi stat cu el dacă nu era o legătură între voi." "Adică era ceva...n-ai tu cum să înţelegi, numai eu ştiu."

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Sayuuki
    Acum nu ma mai simt in stare sa vorbesc despre dragoste dar ai dreptate , ea exista si ne face sa fim obsedati unul de altul . Pana cand unul se hotaraste sa nu mai viseze. Pacat ! Multumesc de comentariu ! Interesanta sotia asta a ta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai conteaza de ce o iubesti :)) conteaza doar ca o iubesti! Si daca chiar vrei un motiv, sa zicem ca o iubesti pentru ceea ce esti tu cand esti cu ea :)

    PS: id meu: costache_lavinia_monica

    Te pup:D

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place cum arata blogul acum
    e foarte frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ C.L.M
    conteaza de ce o iubesti .. eu asa cred.

    @ 29 decembrie
    multumesc mult...ma face sa fiu mai buna !

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)