24 iunie 2011

Perfectiune



    Sunt egoista mai mereu cand vine vorba despre ceea ce sunt, ce simt , ce am si ce vreau sa am .  Asa am fost invatata sa fiu , nu stiu daca e neaparat un moft al temperamentului meu insa ma simt mandra de faptul ca nu sunt ca toti ceilalti . Urasc,  mint , vorbesc urat. Nu sunt vinovata de toate acestea , anturajul a fost de vina . Am iubit mereu rasaritul de la marginea marii pentru ca niciodata n-am vazut unul , la fel ca si cu acele curcubee ce apar mereu dupa o ploaie de vara . Sunt mereu uimita de dragostea altora , de suferinta sau de bucuria lor . Am fost invatata sa fiu un bun psiholog si sa ii ascult pe toti care au o problema . I-am ajutat , i-am facut sa ma iubeasca ca pe cel mai bun prieten . Si chiar daca n-am vrut niciodata mai mult , mereu am obtinut dar n-am pastrat . Am fost curtata adeseori de baieti mai mult sau mai putin diferiti , insa niciodata n-a mers. M-am indragostit de cel mai bun , de cel care ma ignora la inceput , de cel pentru care a trebuit sa lupt. Il iubesc si ma iubeste.  Sunt fericita datorita lui ! N-am uitat pe nimeni decat daca nu mi-a marcat viata in vreun fel. E inutil sa memorez figura femeii ce spala scarile blocului , desi exprima atat de mult bun simt . Recunosc un suflet bun de la departare . N-am avut niciodata prietene adevarate , e trist insa trebuie sa invat ceva din asta . 

   Acum , dupa atatia ani in aceasta lume - buna sau rea , inutila sau nu , reala sau imaginara - simt ca perfectiunea sunt eu , doar pentru ca stiu sa iubesc si sa-mi traiesc viata . Acum.. nu ma certati spunandu-mi ca nu exista perfectiune . El , al meu , e perfect doar pentru ca sunt eu in viata lui .  Da...v-am spus de la inceput ca sunt egoista ! 

7 comentarii:

  1. Pentru că ştim că suntem atât de unici doare pentru că suntem noi şi ne mândrim cu asta. I'm happy you can smile, keep on smiling!

    Fii egoistă. Şi eu sunt. Şi egoismul, orgoliul, egocentrismul şi narcisismul te pot scoate din multe suferinţe. Fii fericită pentru că ai pe cineva care te iubeşte. Altceva nu trebuie să mai conteze. Ce dacă n-ai avut vreodată o prietenă adevărată? Nici eu n-am avut. Şi uneori e bine să ştii să păstrezi o anumită distanţă chiar şi cu prietenii cei mai buni, altfel poate vei suferi sau îi vei pierde. And again, it's not worth crying for anybody. Only for yourself :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place! Esti geniala! Esti perfecta :D cel putin in viziunea ta :)

    Btw:D Thnks >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Sayuuki

    Tu mereu ma faci sa ma simt foarte bine cand iti citesc comentariile ! Multumeesc ! Si da , ai dreptate.. pana si cu prietenii buni trebuie sa fii atent.

    @ C.L.M
    Multumesc, multumesc, multumesc! Sper sa fiu si in opinia altora :))
    Pentru ce "thnks" :D??

    RăspundețiȘtergere
  4. fiecare persoana e perfecta in felul ei:D:*bv e superba postare

    RăspundețiȘtergere
  5. Thnks pentru momentul ala de slabiciune in care am fost>:D< and you were there>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. C.L.M

    din fericire sau din pacate , uneori sunt omul potrivit la locul potrivit. Ma bucur ca ti-am fost de ajutor , mi-a facut o mare placere chiar daca n-am facut mare lucru ! :* Desi nu ne cunoastem cu adevarat decat prin cuvinte , imi place aura ta pozitiva si tot ceea ce insemni tu cand vine vorba despre starea de spirit. Esti speciala , de asta te citesc [ ca vazui ca imi multumisi :)) ] !

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)