13 iulie 2011

Awsomeee!!




 Prima leapşă  se numeste : "Ce cărţi o să citiţi în această vară?"

 Hmm , sincer nu aveam nimic în programul de a citi. Deocamdată caut timp să pot citi " Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război " de Camil Petrescu , pe care am furat-o de la el . Vara asta aş vrea să mai citesc :
 
 1. "Unsprezece minute" de Paulo Coelho , pentru că ador felul de a scrie a acestui scriitor şi pentru că i-am savurat multe cărţi până acum .
 2. "Pânză de păianjen " de Cella Serghi , pentru că mi se pare foarte interesantă după ce am citit nişte citate din această carte.
 3. "Românul adolescentului miop " de Mircea Eliade , pentru că am auzit foarte multe lucruri de bine despre această carte şi sunt curioasă.
 4. Tot pentru această perioadă caut nişte cărţi în engleză de tipul " Dear John " .
 
 Hmm , ştiu sunt foarte puţine însă la modul în care sunt eu , voi citi şi  cărţi pe care nu le-am planificat . Pentru că atunci când intru într-o bibliotecă sunt doborâtă de emoţii şi aleg cărţi care mi se par interesante dar despre care nu ştiu absolut nimic . 

 A doua leapşă nu are un nume . Ceea ce trebuie să fac este să înşir 4 lucruri care le detest la oameni . Nu îmi  va fi greu pentru că iubesc oamenii pentru ceea ce sunt, ce simt dar sunt înconjurată de defectele altora pe care nu le suport . Deci , nu-mi plac oamenii care :
 
 1. Nu ştiu să păstreze un secret  
 
          Mi s-a întâmplat să nu am cu adevărat o ( "cea mai bună" ) prietenă , astfel că multe din secretele mele au ajuns să fie ştiute şi de persoane care nu trebuia să le ştie. Hm , mi se pare o lipsă de respect şi o dovadă de proastă educaţie !
 
 2. Mănâncă cu gura deschisă  
 
         Imaginează-ţi : eşti la o terasă cu un băiat pe care l-ai întâlnit recent dar pe care îl cunoşti din grădiniţă. Începeţi să depanaţi amintiri , fluturaşii zboară prin stomacul tău , poate şi prin al lui . Comandaţi ceva de mâncare, o pizza de exemplu. În timp ce vine mâncarea , vorbiţi de cât de frumoasă ai devenit şi de cât de matur gândeşte el. Ba chiar eşti uimită că l-ai mai recunoscut. Ok, totul bine şi frumos. Vine şi pizza, după jumătate de oră de aşteptat . Îl vezi cum bagă mâncarea în gură egoist şi acelaşi lucru faci şi tu. Din neatenţie te uiţi la el , iar atunci tot farmecul dispare. Îi vezi amigdalele înecate în salamul din pizza , dinţi înroşiţi de sosul dulce şi limba decorată cu bucăţi de ciuperci. Îţi piere şi pofta de mâncare şi tot ! Nu ?
 
 3. Bârfesc mai mult de cât trebuie
 
      Toţi bârfim , oricât de sfinţi ne credem. De la ce bine îi stă părul până la cu cine s-a mai culcat aia , bârfa cu măsură este acceptată . Însă , când vezi că nu mai asta faci de dimineaţă până seară , având ca amică o pungă de seminţe şi bancă din faţă blocului ...ei , nu mai e bine !
 
 4. ( şi ultimul punct ! ) Se bagă în viaţa mea cu bocancii şi aşteaptă respect.
   
     Ceva de spus despre asta? Hmmm , accept sfaturi în legătură cu vreo problemă de a mea dar să iei decizii în locul meu şi să mă obligi să fac cum spui tu nu prea merge.
 
 
 Cam atât cu lepşele primite de la Monica, C.L.M . Iti multumesc mult !  . Ambele sunt trimise către toţi care vor să o preia !
 
P.S. Sunt superextramega fericită pentru că am intrat la liceul care am vrut  ! Aş face un discurs dar nu sunt în măsură . Ar fi prea exagerat să încep să spun că îi mulţumesc mamei că m-a crescut....etc :) Well , cum zice scumpa Sayuuki , happinesssss :)


6 comentarii:

  1. Foarte tari raspunsurile:)).

    Felicitari ca ai intrat unde ai vruut!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. @ ganduri.aruncate.pe.net , multumesc mult ! :)) Cat ma bucur ca felicitarile continua si pe ziua de azi:)) >:D< Multumesc mult pentru vizita !

    RăspundețiȘtergere
  3. >:D< Felicitari! Felicitari! :X:X:X:X
    :)) iar te felicit! ma bucur pentru tine~ happiness is all around!~ :X:X:X:X:X:X:X:X

    Cu placere, si multumesc si eu:X>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Monica, vreau si eu entuziasmul tau :)) !! Fii mandra ca ai fost a 3 a persoana care a aflat:) [ dupa el si mama:)) ] Multumesc , multumesc ! :)) Ce mandra ma simt:)))) . Just kiddin`!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubitoo, te ador ca ai intrat unde ai vrut ^.^

    Sunt grozave raspunsurile de la a doua leapsa, sunt lucruri pe care nici eu nu le suport. ;))

    Cu cartile pot sa ma laud ca m-am apucat de 11 minute si de Romanul adolescentului miop. Sunt super :X

    RăspundețiȘtergere
  6. * Ada, nu-i frumos să te lauzi că te invidiez :)) Mulţumesc că te bucuri pentru mine, eşti adorabilă!:)

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)