31 iulie 2011

Dor de liniste


Am început să scriu din inimă , din adâncul fiinţei mele 
    Îţi simt sângele in mine , ochii in minte , amprenta pălmilor tale pe sufletul meu . Mi-e de ajuns. N-am vrut să trec mai departe , să cer mai mult pentru că n-am ştiut niciodată să mă comport frumos cu iubirea cuiva . Am uitat cum e să nu mai ştii de nimic , cum e să nu îţi mai pară rău după persoanele care ţi-au făcut atât de mult rău. Aproape că mi-a intrat în reflex să cred în cineva . Sunt atât de inocentă  sau atât de proastă încât am încredere în visele altora  . De când a plecat ea , mi-am promis că nu voi mai crede în prietenii care promit multe . M-au marcat multe lucruri toată viaţa mea dar tot aceleaşi lucruri fără minte fac, încă sunt condusă de instinct şi de sentimente iar asta îmi face prea mult rău. Îmi doresc să fiu iubită aşa cum iubesc şi de cei pe care îi protejez , de cei cărora nu le vreau decât binele.
    Şi ştiu că nu voi schimba niciodată lumea , că răutătatea va persista continuu , că vor mai fi fiinţe ce vor şterge amintirile cu mine . N-aş şti să trăiesc mai singură de atât.
  

7 comentarii:

  1. "
    Am început să scriu din inimă , din adâncul fiinţei mele " ....
    de aici a inceput un vis care s-a terminat cu "N-aş şti să trăiesc mai singură de atât. "

    Frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. * Rebeca , ai un nume foarte frumos ! Interesanta remarca ta ! Multumesc de vizita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti'am citit blogul...si imi place mult cum scrii... Imi pare rau ca posturile tale emana atata tristete... Si apropo de prieteni... sa stii ca toti se inotc odata si odata...

    RăspundețiȘtergere
  4. * militarykitty , tristetea este o parte din noi , un fel de armura . Eu sper sa nu se mai intoarca , mi-ar fi prea greu sa ma gandesc ca totul e ca inainte dupa cat de mult am suferit si am tacut . Probabil mi-as iesi din minti ! Ar fi perfect sa nu mai vina, sa imi pot continua viata in liniste .. n-ar face decat sa-mi tulbure gandurile iar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu m-am tacanit :)) De doua ori am intrat la tine sa-ti las comment si acum vad ca nu e!:))

    Tu oricum scriai din inima, ador postarile tale:X

    RăspundețiȘtergere
  6. * Monica , :)):)) soarta nu vrea sa-ti dea libertatea de exprimare :)) ! Multumesc mult ! Inseamna foarte mult pentru mine >:D< !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a dat-o gata! >:D< :)) Cu placere>:D<

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)