4 august 2011

sfarsit



   Ţi-am cunoscut toate feţele . Ţi-am cunoscut lacrimile , zâmbetul ,trecutul , respiraţia , râsetul , copilăriile , alinturile , brutalitatea, uşurinţa cu care omori şi chiar şi cele mai ascunse colţuri ale inimii. Am răscolit totul în tine de la cel mai mic la cel mai mare detaliu. Ţi-am cunoscut iubirea , sărutul , îmbrăţişările mute. Mi-am sincronizat respiraţia cu a ta , la fel şi bătăile inimii. Ţi-am cunoscut fericirea , tristeţea , ura , nebunia , inconştienţa, regretele . Ţi-am cunoscut slăbiciunile şi punctele puternice. Te-am iubit şi m-ai iubit , te-am urât şi m-ai urât . Te-am invidiat , te-am adorat , te-am visat , te-am idolatrizat , te-am jignit , te-am dezamăgit , te-am ameţit , te-am disperat . Ai fost muza gândurilor mele obosite . Ai fost primul la care mă gândeam dimineaţa şi ultimul seara . Tu , inimă de piatră , ai fost creatorul meu . Nu-mi trebuie decât amintirile. Mulţumesc!


p.s. blogul http://www.dozeinvise.blogspot.com/ este pe cale să îşi ia Adio de la voi .

33 de comentarii:

  1. Esti puternica.. chiar prea puternica dupa parerea mea, daca esti capabila sa multumesti cuiva pentru toate astea...
    P.S: Nu ne parasi... Nu si tu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau:|

    De ce sa-si ia adio?! :|

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce? De ce renunti la blog? Nu mai poti scrie? Daca nu mai poti si nu mai vrei e ok, e dorinta ta. Iti spun sa te gandesti bine. Blogul poate fi o sursa de eliberare.

    RăspundețiȘtergere
  4. * militarykitty , mă bucur că mă consideri o persoană puternică dar fii atentă pentru că aparenţele înşeală groaznic de rău. Mi-aş dori să fiu puternică atunci când sunt doborâtă , când sunt la pământ. Atunci nu fac decât să tac , să accept , să ignor şi atât.

    RăspundețiȘtergere
  5. * Ada , nu trebuie să îţi pară rău . Nu ai de ce. Îşi ia Adio ca un fel de testament , acum că povestea în sine a luat sfârşit,

    RăspundețiȘtergere
  6. * Tibi a sosit clipa de care m-am ferit mult timp. În rest...nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. *Lillee , blogul acesta nu face decât să îmi provoace tristeţea cu care îţi aduci aminte de dierite chestii. Cuvintele tale mă ajută enorm. Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. A două oară când vrei să mori?

    Dragă, deja sună clişeic. Dar asta o spune cineva care nu te înţelege. Aşa că n-ar trebui să-ţi pese, nu? Să nu-ţi pese de nimic, defapt.

    Ştii, noi ăştia care ne pierdem secundele ca să-ţi citim sentimentele, totuşi într-un fel pe care poate nici noi nu-l înţelegem, te iubim [nu'i aşa oameni visători?!].

    Din ce-ai scris nu pot să-mi dau seama dacă e EL cel la care te referi sau este o prietenă. În orice caz, oricât de mult ai ţinut şi mai ţii la acel cineva, nu merită ca sufletul tău să moară pentru cineva care poate deja te-a uitat. Se pare că tu eşti una dintre acele persoane sensibile ca florile, care au nevoie de cineva puternic să le susţină, sau următoarea furtună îţi va zdrobi petalele la pământ. N-am să înţeleg astfel de oameni niciodată [poate pentru că eu sunt atât de nepăsătoare încât nu-mi pasă nici de suferinţă; and trust me, sometimes it's so good to be like this!].

    Dar fii puternică! Şi nu ne părăsi, nu şi tu. Sunt puţini oameni care mai sunt valoroşi azi, iar pentru mine tu eşti o persoană foarte valoroasă.

    Hope to see you soon,
    poate schimbată, dar în esenţă aceeaşi.

    Still, hope to see you soon! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. * Sayuuki , în primul rând nu e a doua oară când vreau să mor. N-am vrut niciodată să mor , probabil de asta sună clişeic , ce zici ?! . Povestea a luat sfârşit (sau e pe cale să o facă ) aşa că nu are rost să trăiască fără un motiv anume acest blog. E ca şi cum aş minţi. Nu este vorba despre nici un prieten , ştii că eu n-am aşa ceva. Este vorba despre baza şi mentorul gândurilor mele. Sper să realizezi despre ce vorbesc. Şi nu m-a uitat, nu o va face vreodată . Am plecat cu garanţia asta.
    Cât de uşor e să spui să fiu puternică atunci când tu mă consideri o persoană sensibilă ca florile ? Ironia sorţii e că am nume de floare şi că am fost tratată aşa mereu . Uite că nu e aşa uşor să fii puternic când un cutremur de 10 grade îţi dă peste cap gândurile .
    Mă bucur că mă consideri o persoană valoroasă şi îţi mulţumesc! Puţini fac asta.
    Hope you do not forget me.

    RăspundețiȘtergere
  10. E pacat ca povestea de iubirea s'a terminat, eu una te voi pastra mereu in minte si in inima, u mi'ai dat putere sa cred in mine cand nimeni nu o facea....o sa'ti simtim lipsa>:D<:*


    ps:pote ca totul va trece, chiar si suferinta si vei descoperi un nou inceput:*:*


    Bafta!!

    RăspundețiȘtergere
  11. * Anonim , îmi doresc să îmi dai şi un nume dacă se poate , mai sunt anonimi pe aici şi mi-aş dori sa te pot deosebi cumva ! Povestea de iubire are palpitaţii momentan. Vreau ca totul să fie bine, perfect, inegalabil şi îmi doresc asta atât de tare încât uit de anumite părţi esenţiale. Un nou început va exista mereu. Îmi pare bine să ştiu că te-am putut ajuta deşi urăsc că nu ştiu cine eşti , nici măcar un nume! Oricum mulţumesc de vizită! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. :( pacat... imi place mult blogul tau

    RăspundețiȘtergere
  13. * simonikool , nu simt ca am puterea sa il duc mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa speram ca totul va fii bine si aceasta poveste de iubire va avea un "HAPPY END", chiar daca nu totul este perfect sau cel putin asa cum ne dorim.


    Sa sti ca mereu mi'a facut placere sa'ti citesc "gandurile".:D


    Semnat: Deea

    RăspundețiȘtergere
  15. * Deea, habar nu ai cat de mult ma bucura cuvintele tale! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. atunci ia o pauza, pana mai prinzi putere :)

    RăspundețiȘtergere
  17. * simonikool , toata lumea ma sfatuieste sa fac asta... nu stiu. Il voi lasa deschis ca sa vad daca cu adevarat conteaza existenta lui. Daca raspunsul este negativ , atunci sunt sigura ca nu mai am de ce sa continui. E ca un fel de ..." am nevoie sa nu ma mai simt singura" .

    RăspundețiȘtergere
  18. Din pacate, Mademoiselle, nu poti evita nimic pentru totdeauna. In viata toate te ajung din urma pentru ca timpul nu are odihna si nu cunoaste limite. Imi pare rau, sincer. Daca te pot ajuta in vre-un fel, sunt pe aici :)
    Nu orice clipa grea e un sfarsit... iar daca ai pierdut ceva, vei castiga mai mult candva. In univers, nimic nu se pierde, totul se transforma.

    RăspundețiȘtergere
  19. * Tibi , stiu ca de ce te feresti nu scapi. Am invatat asta ! Nu stiu daca ma poate ajuta cineva , e frumos sa stiu ca sunteti voi ( visatorii ) langa mine , ca nu sunt singura. Acum ma simt mai bine insa tot imi pun problema inchiderii blogului . Cred eu ca nu are o importanta si ca ar fi mai bine sa.. E tare urat sa ai indoieli. Multumesc pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mademoiselle, asculta-ti inima fara teama. Doar ea iti poate arata adevarul si numai ea poate sti ce iti doresti tu cu adevarat. Nu ai pentru ce sa imi multumesti, ma intristeaza ideea ca nu voi mai avea unde sa te "vizitez". Si nu stiu unde vor mai fi langa tine toti acesti "visatori" daca vei inchide blogul...

    RăspundețiȘtergere
  21. E atat de frumoasa postarea ta !

    Tibi un om este ceea ce isi aminteste despre sine insusi, Mademoiselle daca isi va aminti ca ii place sa scrie aceasta poveste o va face si am incredere ca nu va inchide blogul .

    Ai grija Mademoiselle, Te iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  22. Ioanide, nu sunt deloc de acord. Daca oamenii ar fi doar ceea ce isi amintesc despre ei insisi, nu ar fi capabili sa surprinda, sa invete lucruri noi, sa se deschida si multe altele. Amintirile servesc pana in punctul in care ingradesc orizonturile. Poate Mademoiselle nu scrie doar de placere, poate are si alte motive pe care numai ea le poate sti. Iar daca i-a placut sa scrie, nu va mai scrie doar pentru ca i-a placut, are nevoie de un motiv actual, nou, pentru a reusi sa ia totul de la inceput. Asa ca imi mentin opinia.

    RăspundețiȘtergere
  23. * Ioanid , ma bucur enorm ca iti place. Despre aceasta poveste mi-a placut mereu sa scriu pentru ca este speciala si pentru ca este a mea. Cat despre inchiderea blogului , vreau si eu sa am increderea ta. Te iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  24. * Tibi , daca nu va merge ne vom opri din drum si gata. Sunt destul de mare sa imi asum consecintele. Multumesc oricum ! :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu stiu de ce, dar imi esti draga, esti un om bun. Mi-am dat seama de cand am inceput sa interactionam... prin intermediul acelui eveniment nu tocmai placut. Ai fost printre putinii oameni care au stiut sa spuna ce ii nemultumeste si totusi ai pastrat un limbaj decent. Am putut impartasi opinii in contradictoriu dar intr-un mod civilizat. Este mare lucru, sa stii. Oamenii ca tine sunt pe cale de disparitie. Din cauza aceasta ar fi pacat sa dispara si blogul. Mie mi-ar parea rau. Iti spun sincer, nu are rost sa filozofez.
    Daca totusi iti creaza o stare nu tocmai placuta, incearca sa schimbi ceva la acest loc, dar nu renunta. Scrii frumos, ai putea sa iti formezi o nisa. Te rog eu frumos, nu renunta atat de usor. Lupta. :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Din moment ce are postarea "Ana II" vi se pare ca a renuntat ? Era inchis si inaccesibil blog-ul, am ales sa raman anonim/a deoarece nu as dori sa starnesc controverse ( scuzati-mi cacofonia ) !

    RăspundețiȘtergere
  27. * Lille , asa cum ai spus-o si tu acel eveniment a avut si partile lui bune. Am incercat sa-i schimb infatisarea si sper si stilul de a intelege lucrurile. Iti multumesc foarte mult pentru cuvintele tale care ma ajuta enorm ! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. * Anonim , postarea aceea a fost facuta ieri seara . Daca ai ceva de spus mi te adresezi mie si nu celorlati.
    Te rog frumos sa iti faci cunoscuta identitatea pentru ca este un lucru de bun simt . Asuma-ti consecintele ca un om mare :) Altfel nu vei mai fi luat/a in serios iar comentariile tale vor fi sterse. Multumesc pentru intelegere si pentru vizita ta ! :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Placerea este de partea mea, Mademoiselle. :)

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)