11 septembrie 2011

De la început



Avril Lavigne - Wish You Were Here


Nu-mi plac despărţirile lungi şi începuturile grele. N-am crezut niciodată că voi luat viaţa în mâini , o dată cu toate probleme şi grijile unui om mare , atât de devreme . Cu toate că mă consider una dintre cele mai naive persoane pe care am putut vreodată să le cunosc , mă simt puternică - mai puternică . Ştiu să dau sfaturi tuturor, ştiu să vorbesc calm , ştiu să ascult poveştile altora însă nu am ştiut să învăţ nici până acum să-mi fiu propriul psiholo. Îmi va fi dor de multe lucruri , de liniştea cuvintelor dinainte de culcare şi de certurile puerile din motive stupide cu cele mai importante persoane din viaţa mea. Îmi doresc să nu mă schimb , să rămân acelaşi copil cu vise mult prea mari . Începe o nouă perioadă din viaţa mea , mult mai zbuciumată , mai controversată , mai scurtă sau mai lungă. N-am să renunţ să visez , promit ! N-am să renunţ să iubesc!
  ...să te iubesc ! Vei fi al meu mereu , inimă de piatră , vei fi al meu în vis, în scris , în stele , în planuri de viitor. N-am să te uit niciodată , n-am să las să se piardă nimic din ceea ce avem. Ai grijă de tine, iubitule , şi de papagalul zbuciumat ce mereu dă cu capul de geam. Îmi va fi dor de tine ....mult !

14 comentarii:

  1. Trece durerea. vei fi bine dupa o vreme. Lasa-ti inima sa respire acum si incearca sa-ti gasesti o ocupatie. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. intotdeauna exista un sfarsit si un inceput.
    Iar tu abia ai inceput sa traiesti viata realmente. Timpul nu intreaba. Trece pur si simplu. Stii doar - "cine nu-i gata, il iau cu lopata".

    RăspundețiȘtergere
  3. Bubb Ornitorincul :( !11 septembrie 2011 la 11:59

    Suucces, mereu vei fi aproape, esti o luptatoare, felicitarile mele, ai toata admiratia mea, Te iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa fie bine. Mereu e asa, nu ? :)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand se sfarseste un lucru nu inseamna ca sa sfarsit totul, poate insemna si noi inceputuri.
    Foarte frumos, atat pot spune.Ca intodeauna te felicit pentru ce scrii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mereu cand ceva se sfarseste, lasi bucatele din tine p'acolo. Si e greu si aiurea dar nu ai de ales. Si poate asta este si faza cea mai tampita, sa nu mai poti repara/sau sa nu te mai poti intoarce.

    Oricum o sa fie bine :) Doar e vorba de tine >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Principalul sa nu te schimbi...poti sa te "slefuiesti" dar niciodata sa nu te schimbi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Toți ne schimbăm , vrem nu vrem ,trebuie să lăsăm în urmă lucruri , persoane ... chiar dacă cândva însemnau atât de mult , chiar dacă erau bune... și vrem nu vrem , copii plini de vise nu trăiesc în lumi toxice , iar a noastră e plină de otravă , așa că ascunde copilul din tine într-o lume nouă , curată , vie doar înăuntrul tău și ține-l bine protejat , altfel lumea asta va încerca să ți-l fure...

    RăspundețiȘtergere
  9. Un nou inceput inseamna noi sperante, noi vise... Toti ne schimbam, unii in bine, altii in rau, dar schimbarea nu iarta pe nimeni. Si pana la urma, viata e facuta sa ne caleasca treptat...pe unii mai repede, pe unii in timp. A venit si randul tau ...

    RăspundețiȘtergere
  10. E greu...începutul ăsta, nu?

    E greu pentru că pare uşor şi pentru că niciodată nu va mai fi din nou. Hai să nu facem ceva greşit cu începutul ăsta, darling. Long time, no see >:D<.

    Cum e la liceu? Mie mi-e dor, sincer.
    Şi sincer, şi eu aş vrea să rămân acelaşi copil fără griji, dar parcă şi viaţa asta zbuciumată şi plină de minuni e fascinantă, nu?

    RăspundețiȘtergere
  11. Mult succes in noua etapa. Totul va fi bine. Trebuie doar sa iti doresti acest lucru. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Lillee & Ada , sunt bine din fericire. Lipsesc pentru o perioada din cauza scolii care-mi ocupa mai tot timpul. Imi pare bine ca mi-ati simtit lipsa, par cam masochista nu? :)) Anyway , sunt aici>:D< si va citesc cu aceeasi placere ori de cate ori gasesc putin timp.

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)