27 decembrie 2011

şi-ţi scriu iar


     Îmi lipsesc amintiri din album şi mă scufund spre început . Ţi-am urmărit paşii prin labirintul timpului , m-am furişat catatrofal prin toată fiinţa ta. Te-am descoperit brut , nefinisat , fără perfecţiune înşelătoare. Ştiu de ce îţi este frică , am degustat din fiecare slăbiciune până când , printre milioanele de femei ce ţi-au trecut pragul buzelor , mi-am văzut chipul încoronat de cuvinte şi sentimente în stare pură . Nu am înţeles nici până acum de ce eram înconjurată de toate acele slăbiciuni , de toate acele femei , de toate acele sentimente nespuse. Poate că tu, copil ce crede în nemurire, nu ştii să iubeşti cu corpul , nu ştii decât să simţi. Nu încerc să îţi găsesc scuze , eşti vinovat pentru sechestrarea unui suflet însetat în mijlocul universului .Trebuia să te ascult de fiecare dată când spuneai supărător că ce ştiu e destul , restul mă depăşeşte. O luam ca pe o tachinare a diferenţei de vârstă . Şi poate că e destul să cred că eşti perfect , că însemni ceva şi că nu vei fi niciodată o simplă amintire. 
     Am ajuns la declanşarea poveştii , după ce m-am învârtit haotic printre senzaţii , după ce m-am jucat cu inima ta , încercând să o ascund în buzunar , după ce am privit lumea prin ochii tăi negri şi mari , întregiţi de sprâncene arcuite , bărbăteşti . Am ajuns la buzele tale, la limita dintre iubire şi prietenie, la pragul către mister. M-am îndrăgostit de multe ori de vocea ta şi niciodată nu m-aş sătura să o aud , pe cuvânt de proaspăt omuleţ cu drepturi în ale iubirii. Buzele tale mă fascinează. Îmi spun atât de multe chiar şi când sunt unite. Totul porneşte de la un sărut tăcut pe margine de cer , unde totul e posibil şi nimeni nu ne stă în cale. 
     Te visez des în ultima vreme. Cred că e un semn . 


5 comentarii:

  1. Cit de frumos spus " Am ajuns la buzele tale, la limita dintre iubire şi prietenie, la pragul către mister.".O postare fascinanta...care iti da de inteles ca acea amintire inca persista in mintea si corpul tau,nu ai cum sa'l uiti odata ce te'a facut dependent de buzele,vocea si trupul lui.Foarte frumos.!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. iti multumesc pentru ganduri si pentru urari :)

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am văzut în viaţa mea pe cineva care să strângă atât de tare cu dinţii de trecut. Hai, că poţi să-ţi foloseşti puterea şi altfel.

    Doamne, cât de intens ai putut iubi, cu toată fiinţa ta, şi acum parcă te topeşti după ce totul s-a terminat. Sau, nu ştiu. Poate aşa vrei, să te îneci adânc în trecut. L-aş fi înjurat, dar mă abţin.

    Visează. Cât vrei tu de mult, dar aminteşte-ţi că trebuie să te şi trezeşti odată şi că realitatea e cu totul altfel. Mai canalizează-ţi gândurile şi către altceva. Preţuieşte amintirea sentimentului frumos, dar uită odată şi pentru totdeauna de rana pe care a lăsat-o. Totul e să vrei.

    Şi dă-le naibii de semne, destinul tu ţi-l faci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubirea se poate transforma intr-o obsesie. Uneori poate sa te distruga, dar a ta nu e una violenta. Nu inca, cel putin. O stare de visare si o negare continua a sfarsitului pluteste aici, dar tu insisti s-o numesti dragoste. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sweet memories ;) luscious lips and curves. haha. bisous

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)