9 mai 2011

Elizabeth

Capitolul 2


 Cand eram mica spuneam oricui ma intreba ca atunci cand voi fi mare voi fi doctorita , profesoara , cantareata ,dansatoare , prezentatoare , papusa barbie , o femeie de succes. Credeam cu tarie in puterile mele , nu ca acum n-as face-o dar s-au cam schimbat lucrurile. De multe ori am uitat de unde am plecat , sper ca acum sunt pe drumul cel bun . Am ajuns o avocata intr-un oras micut din sudul Sloveniei si poate ca-mi place asta , e atat de linistitor uneori . Poate prea linistitor pentru mine dar m-am obisnuit cu timpul asa cum fac toti. Ma trezesc  cu zambetul pe buze chiar daca in cateva secunde  imi piere pentru ca realizez  ca nu voi vedea Londra cand ma voi uita pe fereastra . Imi beau cafeaua amintindu-mi de el si imi musc buzele ori de cate ori vreau sa il  simt , sa-i simt gustul  si sa mi-l imaginez langa mine . Citesc cu ( prea) putin interes ziarul pe care mi-l aduce mereu vecina la usa , am invatat-o sa nu mai sune ori de cate ori vine cineva ... sa ma lase sa dorm pentru ca altfel fac urat. Dupa ce il citesc il arunc intr-un colt pe masa si privesc din nou piata aceea mare din mijlocul orasului , pe care n-am vizitat-o decat de 2 sau 3 ori pentru ca ori n-am avut timp sau starea necesara . Imi place sa privesc floraresele cum abordeaza indragostitii si cum mai vand cate un trandafir la o fata draguta , copii alergand de colo in colo si chiar si cantaretii ambulanti adunati toti in mijlocul pietei . M-am gandit de multe ori sa ma duc si sa-i ascult , nu doar sa-i privesc . Stau minute  in sir privind pe geam , pana ce imi suna telefonul . Tayo miauna de zor si oricat de mult l-as iubi vreau sa-l fac sa taca . Imi iau telefonul si plec in alta camera , raspund si de acolo se aude o voce linistita , m-am saturat de atata liniste..
" E totul bine?  "
" Da.. "
" S-a intamplat ceva ? "
" Nu. Imi era dor de tine ! "
" Si mie , stii asta.. "
" Ai grija de tine te rog "
"  Nu-ti fa griji . "
   Mai am nevoie de putina cafea si pornim din nou in lumea cea mare a micului oras din sudul Sloveniei . 
                                                                                                                  
Pe curand , 
                                                                                                                             Elizabeth 

10 comentarii:

  1. Cronicile Elisei revin! Mi-e aşa de lene încât ţi-am stâlcit numele, dar pedepseşte-mă şi stâlceşte-l şi tu pe al meu, doar pentru că nu vreau să-mi cer iertare.

    Elisabeth...Slovenia...nume la poluri opuse? Hai să nu te criticăm, asta ar fi extremly no so cute, nu'i aşa? Fata asta...fata asta cu păr roşu mi se pare o dulceaţă cam plictisită de rutină. Am impresia că ai să ne faci o bucurie şi ai s-o bucuri şi pe ea scoţând-o din rutină printr-o poveste interesantă, nu?
    Nu ştiu ce să cred, mă faci confuză : Textul ăsta e o poveste pe bune sau e o povestire de sentimente.

    "Written stuff is so damned hard to get! Just make it happen."

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Sayuuki

    Nu inteleg de ce spui ca Elizabeth si Slovenia sunt la poluri opuse . E Elizabeth , cu " Z ". Textul asta e o poveste . Ramane sa vedem pe parcurs daca e reala sau nu. Sa te fac confuza e scopul.!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun, pentru ca si pe mine ma-i facut confuza. Scri foarte super frumos si tipa asta mi se pare... cu un potential exploziv. La propriu :)) Daca nu te-as cunoaste ~intr-un fel, vorba vine~ chiar m-as astepta s-o vad pe-o motocicleta gonind cu 300 la ora dupa ce i-a impuscat pe niste mafioti.
    Daaaa, acum e cu minte and stuff, dar imaginatia mea clar nu-i cuminte.
    Astept cu nerabdare momentul cand... cand nu stiu, dar stiu ca dupa acel "cand" trebuie sa fie ceva frumos :) Poate nu cu pistoale si geci de piele :)) dar cu nitica pasiune si amor si stil si chestii explozive :))

    OK, gresesc si ma fac de ras, dar o sa dau vina pe toanele de moment si o sa te rog sa nu le bagi in seama :)) Poate ca o sa revin mai tarziu cu un comm mai ne-bazat pe toate ;)

    Ps: Esti buna buna rau :X Si tu, si roscata aia :X :p

    RăspundețiȘtergere
  4. La naiba, scuze de greseli de tastare/ortografie... de fapt toate sunt de tastare :)) greseala mea, m-am grabit :">

    RăspundețiȘtergere
  5. cuminte*, omfg acum vad ce-am scris :)) :">
    scrii*
    m-ai*
    scuze :">

    RăspundețiȘtergere
  6. # Ada ,
    Multumesc de comentariu. Pe tipa asta roscata o asteapta un final , gecile de piele suna bine insa in realitate. Poti spune ca ma cunosti , asa chiar daca nu e in realitate. Un om este cunoscut cel mai bine dupa modul in care-si arunca gandurile pe hartie iar dupa , le ordoneaza frumos . Cat despre greseli.. nu-i nimic , mi se intampla si mie cand vreau sa spun prea multe intr-o singura idee :)). Te mai astept pe aici .:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragut ;)) Atunci voi presupune ca te cunosc si apoi iti voi cere id-ul, dandu-ma cu capul de pereti ~imaginar~ ca n-am facut-o mai devreme. ;;)
    Si. iti voi lauda cuvinte foarte frumos aranjate :X
    Si astept cu nerabdare s-o cunosc si pe roscata asta. :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Ada , lasa-mi un mesaj cu id-ul tau oriunde... ;;) ca eu nu prea intru si atunci sa nu astepti degeaba :*. Si roscata asteapta sa te cunoasca , presupun...

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)