6 iunie 2011

Te uit. Promit !



Mă simt singură .
Şi mi’am spus de atâtea ori că nu voi mai scrie despre tine , că poate aşa trebuie să fie. Oficial mi’am pierdut şi ultima speranţa că se va mai repara ceva. Iţi spun acum Adio , nu te voi mai urî , nu te voi mai privi altfel ... oficial eşti ca toate celelalte. And I keep telling my self: if you really wanted to talk to me , you would. Nu îţi voi mai spune că mă doare , chiar dacă văd că n’am fost decât încă una , că pentru tine viaţa merge înainte fără mine şi că aşa cum erai cu mine , eşti acum cu altele. Nu te voi uita niciodată. Aşa cum pentru tine totul e bine , nimic nu merge rău , aşa va fi şi pentru mine de acum. Sunt mii de vise în care mă regăsesc dar nu sunt ale tale. Am trecut de la dragoste , la ură , la regret , de la mâhnirea că ce au ele şi eu nu la indiferenţă pur şi simplu . Îţi mulţumesc şi atât . Nu mă mai simt vinovată , când suferi nu cauţi arme şi nu răneşti , nu ? Mă rodea că nu ştiam nimic , că totul e rece şi pentru că vedeam aceleaşi gesturi ale tale, care o dată erau doar între noi , folosite pentru a impresiona alte fiinţe. Nu’mi mai pasă , mi’a părut rău mult prea mult iar tu nu făceai decât să zâmbeşti. Drag copil plin de aţe şi biluţe tocmai am mai învaţat o lecţie : nu poţi pierde ce nu ai avut niciodată. Adio , prietenă dragă !
Ai grijă să nu iţi pară rău! Se simte o furtună . 
 Şi doare al dracului de tare dar m-am obişnuit. Sper să fii fericită ! 

8 comentarii:

  1. e greu sa pierzi un prieten dar gandeste pozitiv nu se stie poate vei intalni o persoana mult mai buna ca ea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Deeci, azi, în parc, soţia mea [da, am una b-)] : "Deci nici pe blog nu-mi vine să scriu, nu vreau să-mi amintesc că persoana aia a existat vreodată". Ironia asta.

    S-a dus. Toate se duc. Din ele învăţăm, plângem şi ne schimbăm. Se spune că atunci când plângi odată cu lacrimile se duce şi slăbiciunea ta. D'aia eu plâng până mă ustură ochii, fără reţineri.
    Unii oameni se schimbă. Dar hai să învăţăm să ne aşteptăm la orice. Pentru că, în sfârşit, îţi dai seama că totul s-a schimbat and you just gotta move on.

    Eu pun sentimente în relaţiile mele. Dar o parte adâncă din mine e mereu gata să se aştepte la orice. Orice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uita pana nu e prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ pinky girl
    o persoana mai buna ?! nu vreau sa mai las pe cineva sa se apropie atat de tare cat a facut-o ea.

    @ Sayuuuki
    felicitari pentru casnicia ta fericita ! si eu pun sentimente in relatiile mele dar am crezut in ea , am considerat-o mai mult decat e defapt si am gresit. Am gresit mult , prea mult pentru ea. Ce pot zice acum!? Paii , doare dar m-am obisnuit !

    @ Christina
    deja e prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  5. ''Iti multumesc si atat'',dupa zile ploioase vin si zile frumoase.



    O sa fie bine.!:)



    Nimeni nu ii poate lua locul...dar,cu timpul,ai sa o uiti.!




    Ai grija de tine si de visele tale.!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Moni

    nu chiar. uneori , noaptea , eu nu visez nimic

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)