4 iulie 2011

Giveaway si amintiri !



      

        Stiu, stiu ,stiu . N-am mai intrat de prea mult timp aici si probabil ca imi simtiti lipsa [ sper :) ] . Oricum , pana dupa vineri -sambata nu voi mai putea intra pentru ca am niste probleme de rezolvat. Pana atunci vreau sa particip la un concurs si sper sa castig. Da, e un giveaway  cu carti ! :) Pentru detalii intrati pe  http://colors-imagination-books.blogspot.com/ , un blog care ma surprinde cu fiecare giveaway. Nu ezitati !! 

Ca sa nu ma uitati complet (10 aprilie 2011):

Toti suntem niste actori falsi pe scena vietii . "Fals " - cuvantul care ne descrie pana in maduva oaselor . Cu ochii inchisi pasim ciudat pe prima treapta. Orice ar fi nu dam inapoi pentru ca e prea tarziu , pentru ca suntem neinfricati si pentru ca ocazia de a juca un nou rol e de nepierdut . Traim lucruri care nu ne apartin , sentimente necunoscute , uitate chiar . Facem gesturi primitive , pe care le stim de mult timp dar care sunt atat de nestiute , neimportante. Privim increzatori spre viitor , ignorand prezentul mizerabil in care traim . Suntem intrebati " ce ai vrea sa devii cand o sa cresti mare ? " si incepem sa insiram zeci de meserii . Doar cei ca mine , " speciali " cum le zic eu , spun un singur lucru : as vrea sa devin un public . Da..un public . Nu unul banal , nestiutor ci unul zgomotos , neatent , bine " lucrat " . As vrea sa fiu un dulap de masti . Sa vii la mine si sa te intrebi ce vrei sa fii azi ; sa cauti in mine urmatorul tau rol . Dar astea sunt doar mici detalii nesemnificative .



Cand vom inceta sa dansam stingher , sa alunecam anapoda pe scena asta mare ? Cand ? Stiu eu , mai bine zis ei...atunci cand unul din noi va cadea din neatentie in primul rand iar toti isi vor indrepta privirea spre el . Dar oare atunci nu ne vom arunca singuri de pe scena vrand sa creem un nou brand in moda ?

Da , vreau raspunsuri .

                                                                                                                                     



4 comentarii:

  1. Mi-ai lipsit. Serios >:D<.

    Iar cuvintele tale descriu ciudat de bine ultima jumătate de oră a vieţii mele turmentate. Atât de adevărat.

    Şi eu am să plec. Se simte vara, nu? Eu habar n-am ce am să fiu când mă fac mare, şi mă laud cu asta. Postarea asta mi-a amintit de o tonă de lucruri nostalgice.

    Şi da, toţi suntem falşi, dar totuşi falistatea asta a noastră ne face atât de adevăraţi, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine ca stii, normal ca ti-am simtit lipsa>:D<

    Succes la concurs!!!:D

    Frumoasa "meserie", a deveni public, public la tot ceea ce se intampla cu ceilalti, frumoase ganduri.

    Te pup dulce>:D< Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Sayuuki

    Daca n-am fi atat de falsi n-am mai fi oameni. Ma simt oarecum bine ca ti-am lipsit , n-am crezut ca voi ajunge sa fiu citita si poate apreciata. Nu stiu , e un sentiment frumos tare si iti multumesc pentru el ! Nu trebuie sa pleci , n-ai voie ... blogosfera ar fi altfel fara tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ C.L.M

    Cea mai frumoasa meserie e sa fii om. Multumesc pentru urarea ta de bine ! Nu trebuie sa imi multumesti pentru faptul ca te vizitez, imi face placere !

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)