16 octombrie 2011

prima noapte fără el

      Mi-a lipsit. A fost greu. Am uitat că sunt femeie , că tocurile mele mă aşteaptă să o iau de la capăt şi că trebuie să ţin capul sus. Am plâns cum n-am mai făcut-o niciodată şi mi-a lipsit. Am stat cu telefonul în mâna ore întregi sperând să am curaj să-l sun dar n-am făcut-o. Mi-am îngropat dorinţele înăuntru amintirilor. M-am frământat toată noaptea. N-am dormit. În câteva ore plec din oraş . Mi-aş dori să mă aştepte în gară şi să îşi ia adio cum trebuie. Dar nu se va întâmpla asta aşa că sper degeaba. Îl iubesc şi îl urăsc enorm în acelaş timp. Mi-a furat doi ani din viaţă cu o nesimţire nonşalantă. Cred că aşa va fi mai bine. Nu mai sunt eu , nu mai gândesc normal. Ochii îmi sunt umflaţi şi negri de la rimelul curs . Buzele îmi sunt uscate. Mă doare inima şi îmi sângerează sentimentele . Dar cui îi pasă? Cui îi pasă că mă frământ cu fiecare sms netrimis şi că mintea-mi stă numai la el ? De ce nu înteleg o dată că nu mă iubeşte , că s-a prefăcut perfecţionist atâta  timp  ? De ce nu-mi concep viitorul fără el?
    A fost o noapte neagră şi seacă plină de amintiri în care mi-am denaturat fiinţa şi m-am transformat necondiţionat. Sunt rece. Sunt o criminală , aseară mi-am omorât ultima fărâmă de om din mine.

20 de comentarii:

  1. e trist cand stii ca devinii inuman

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, nu ai cum sa uiti ca esti femeie pentru ca nici macar nu esti inca. Esti o simpla copila cu suflet cald si zbuciumat, fragila si cu nevoia de a simti un suflet la fel de cald langa tine, chiar daca nu o recunosti uneori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ţin să te contrazic într-un singur punct. O dată ce-mi duc singură zilele , am grijă de viaţa mea fără alte intervenţii spirituale şi iau decizii asumându-mi consecinţele , ma consider femeie. Ştiu ce vorbesc , ştiu şi de ce vorbesc . Consideră-mă un copil pentru că sunt şi asta , mereu voi fi. Nu sunt o simplă copilă , sunt ceea ce vreau să fiu şi atâta timp cât nu mă cunoşti îmi pun întrebări. Nu sunt simplă şi n-am fost niciodată.
    Mulţumesc de comentariu! Şi da, am nevoie să simt un suflet lângă mine pentru că mi-e frică de singurătate şi am spus-o de multe ori .

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu tot ce ai mentionat mai sus :) Felicitari pentru postari ,sunt foarte reusite !

    RăspundețiȘtergere
  5. banuiesc ca cuvintele mele sunt patrate si de aceea nu au intrat in urechile rotunde ;)

    Ai dreptate intr-un singur punct. Nu te cunosc si nu am dreptul sa contrazic ceea ce simti tu, iar daca tu simti ca esti o femeie, foarte bine. Nu mai am nimic de adaugat. Multumesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  6. Într-un fel te înţeleg, în sfârşit.
    Ce ironic! Amândouă plângem, dar în timp ce tu-ţi omori "ulima fărâmă de om din tine", eu îmi dau seama că există în mine un om nou pe care nu-l cunosc. Ne maturizăm, şi chiar şi asta pare să fie greu.

    Plângi. Plângi cât vrei. N-am să-ţi spun să nu mai plângi, nu atunci când şi eu plâng şi-mi mănânc lacrimile amare. Obişnuiam şi vreau să continuu să cred că atunci când plângi, odată cu lacrimile dispare din tine şi slăbiciunea. Poate sună patetic, dar fiecare are nevoie de un motiv să plângă, nu? Un singur lucru îţi spun: poate odată cu lacrimile alea reuşeşti să mai arunci şi o bucăţică din sentimentele alea care te distrug atât de frumos. Măcăr încearcă să uiţi, plângi atât de tare încât să uiţi de ce plângi.

    Nu pot spune că te cunosc, eşti ca un mister fascinant. Dar îţi pot spune că sunt aici, mă gândesc la tine şi încerc să-ţi dau din puţina căldură pe care o mai am şi eu. Îmbrăţişarea mea caldă, chiar dacă acum mâinile mele sunt reci, sper să ajungă la tine.

    Cu timpul, vei trece şi peste asta. Pentru că, amândouă ştim asta, eşti o femeie puternică. Aştept ziua în care te voi vedea dreaptă pe tocurile tale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Trist trist trist. Deci la ce bun dragostea? Sau... vei mai putea iubi vreodata?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-a furat 3 ani pe care nu-i regret,pentru ca asa am aflat cat ma pot sacrifica,cat pot iubi etc. Putem mai mult de atat ;)

    Capul sus,fa pasi marunti si mergi inainte. Tot inainte,dar pe drumul tau,nu al lui.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doar sti, draga mea, ca orice sut in fund e un pas inainte. De ce sa-l ai pe el cand te poti avea pe tine?

    RăspundețiȘtergere
  10. Sayuuki , m-am săturat să plâng. Te vreau lângă mine mereu. Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Monica, nimic interesant. Doar detalii...

    RăspundețiȘtergere
  12. Sakura, azi nu cred, mâine... Poate mă voi reîndrăgosti de el sau de amintirea lui. Totul e posibil.

    RăspundețiȘtergere
  13. Adda, eu sunt un nimic şi cam atât. Iubesc fără să fiu iubită , trăiesc fără să realizez.

    RăspundețiȘtergere
  14. nu trebuie să crezi că s-a prefăcut.'dragostea'poate la el s-a terminat.
    capu sus:)

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele patrate nu intra in urechile rotunde :)